Reunió AMPA ESCOLA PUIGGRACIÓS

Data, hora i lloc: 10/12/2019, a les 21:00 Menjador de l’escola

28 pares assistents

SEGUINT L’ORDRE DEL DIA:

Eleccions nova Junta

Es presenta un grup de pares que volen seguir i/o començar a formar part com a vocals de la Junta, a  mà alçada.

Càrrecs:

PRESIDENTA: Aixa

VICEPRESIDENTS: Manel i Jordi

TRESORER: Jose

SECRETÀRIA: Roser

Carnestoltes

Tema per aquest any: la sostenibilitat.

S’han fet proves de la disfressa i cal valorar els pressupostos. Es vol invertir en la carrossa estàndard, de manera que pugui durar molts anys, redecorant-la en funció de la temàtica. Es valora adquirir un grup electrògen. Cal passar un pressupost.

Valoració projecte – pati / botifarrada

Hi van assistir unes 150 persones (entre adults i nens). Es vol instaurar aquesta “festa” a l’inici de curs, com una festa de l’AMPA, per tal de que més gent conegui què és el que fem des de dins, com poden col·laborar i d’aquesta manera engrescar a més gent. Cal valorar com es comunica, no només treballar.

Peticions per la comissió de manteniment: Instal·lar una rampa per a cotxets a infantil (cal passar la petició a l’Ajuntament); tapar la pica on els nens es renten les mans abans d’anar a menjador.

De cara a març/abril es farà  una nova jornada de Projecte Pati

Comissió de Sostenibilitat

S’estan preparant accions pel segon trimestre.

Reconeixement del bon treball i implicació que s’està fent des de l’escola.

Treball amb les AMPES i AFES d’altres escoles de La Garriga.

Proposta: demanar a l’Ajuntament millorar els accessos a l’escola. Ampliar voreres c/Pere Ballús, desplaçar aparcament càrrega i descàrrega i unificar voreres entre les dues portes. També al c/Pau Casals (accés de baix), cal una vorera per creuar amb seguretat i uns pas de vianants, han deixat el parc sense vorera.

Es demana una solució per aparcar les bicicletes a l’hora d’acollida i als migdies.

Consell Escolar

Resum de la Trobada de Consells Escolars a l’Ajuntament

  1. Sostenibilitat: l’Ajuntament ens fa arribar la possibilitat de fer un convenir per potenciar la sostenibilitat a l’Escola. Contenidors personalitzats (amb xip). La demanda principal s’ha de fer des de direcció (si se’n volen per menjador, cal parlar-ho amb direcció). Representant de sostenibilitat (Agnes). Al gener hi haurà trobada dels representants de sostenibilitat de les escoles amb l’Ajuntament.
  2. Camins escolars. Es demana un contacte de mobilitat (Ruth). S’estan fent auditories a totes les escoles, a  nivell municipal, per veure què es pot millorar en quant a accessos. Cal fer força per fer-ho ja. L’AMPA ha de preparar una instància amb el que considera més prioritari.

Festes: Santa Llúcia

Tot més o menys organitzat. Molts obsequis per a les paneres i et toca-toca-

S’ha de veure si es penalitza el fet que es faci en dijous.

Què es fa amb les manualitats que han fet els nens per vendre i no poden veure els pares, perquè no els poden recollir?

Xerrada de sexualitat organitzada per la Comissió de Festes ha estat tot un èxit. Es demana fer més xerrades de diferents temes.

Lloc de treball biblioteca/extraescolars

Des de feia temps a les reunions de l’AMPA es rebien queixes de la Sofia i, a part, des de les comissions on estava implicada tampoc estaven convençudes de les seves tasques.

Es va afrontar la difícil decisió d’acomiadar-la, tot i que es van valorar altres opcions com canviar-la de lloc, parlar-hi de nou, etc., però finalment es considera incompatible amb el que se li estava demanant.

Era un tema que sovint es posava sobre la taula i afectava a tota la comunitat que tenia tracte amb ella (nens, pares, talleristes…).

S’han rebut 21 CV per a cobrir la plaça que ha quedat lliure. La selecció es farà implicant totes les comissions amb les que aquesta persona haurà de treballar.

Valoració entrega de xandalls

Canvi de proveïdor. Entrega una mica caòtica. Les talles han canviat i a l’hora de l’entrega ha portat una mica d’embolic. Des de direcció s’han gestionat els canvis. Ara ha arribat la segona comanda i es tancaran les entregues de xandalls.

Surt la idea de fer una borsa de xandalls de segona mà.

Menjador: resum reunió amb direcció

Reunió per tal de reactivar el tema de dinamització de pati. Direcció i Paco s’estan coordinant per a fer activitats. Es parlarà amb monitors d’esport escolar per a fer suport. S’obriran espais que direcció consideri oportuns.

Millora dies de pluja. On s’ubiquen els nens quan plou abans i després de dinar?

Gestionar amb Extraescolars els dies més buits per muntar més activitats al pati (dels més petits als més grans).

P4 baixa a la zona de l’autobús, al pati de davant la biblioteca.

Feedback reunió amb direcció

  1. Ambients a infantil: Pressupost de mobiliari+material. Es valorarà si des de l’AMPA es pot ajudar
  2. Carnestoltes: tenen claus per accedir al gimnàs
  3. Valoració molt positiva del claustre
  4. L’app de l’Escola ja no funciona

Si contínues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de cookies. més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca